Projekt współfinansowany ze Środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Projekt realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na podstawie umowy podpisanej z Ośrodkiem Rozwoju Edukacji i pod jego nadzorem




Aktualności
ZOSTAŁY OSTATNIE WOLNE MIEJSCA W PROJEKCIE! Zapraszamy
2014-05-27

Jeśli określenie Armagnac jest Ci obce? Nie wiesz jak wykorzystać „Amuse Bouche” lub tytulaturę? Nie czekaj i zgłoś się zapraszamy na dziesięciodniowe praktyki zawodowe wszystkich nauczycieli/nauczycielki oraz instruktorów/instruktorki praktycznej nauki zawodu, którzy kształcą w zakresie obsługi konsumenta.

Dzięki bogatemu programowi praktyk umożliwiamy możliwi Państwu  ,,wejście na zaplecze” i poznanie obiektu od wewnątrz, które wielokrotnie jest niedostępne dla potencjalnego konsumenta! Na naszej liście znajdują się TOPOWE HOTELE i RESTAURACJE w kraju.

Dodatkowo otrzymujesz bezpłatnie noclegi, wyżywienie, odzież ochronną oraz materiały dydaktyczne, zwracamy również koszty dojazdu.

ZAPRASZAMY DO KONTAKTU pod numerem telefonu 795 541 219 

Powróć do listy wiadomości